Uluitoarele progrese ale tehnicii și științei

Astăzi am umblat prin papetării / librării cu onorabila intenție de a cumpăra un plic, o vedere și un semn de carte. Am cumpărat plic și, pe ultima sută de metri, mi-am amintit și de semnul de carte, dar pentru vedere era prea tîrziu. Vederile sînt în centru, nu la mine-n cartier.

 

Oricum, în timp ce căutam diversele de mai sus, am început să mă uit iar la agende, căci, nu se știe de ce, mi-a revenit mai vechea obsesie. Ca norocul că mi-a revenit cînd eram deja la mine-n sat și nu aveam de ales dintr-o varietate prea mare. Toate erau ori agende pe anul acesta, ori măcar liniate. Iar eu vreau cu paginile goale, căci dacă se dovedește că, de fapt, eu sînt artist plastic?! Nu pot lăsa niște linii să stea în calea geniului meu! Deci, rămîne cum am stabilit, cu prima ocazie o să-mi cumpăr o agendă cu pagini goale. Ce-o să fac cu ea nu se știe, poate o voi lăsa neatinsă moștenire generațiilor viitoare.

 

Dar, orice îi va rezerva viitorul agendei, eu m-am pregătit cu cele mai bune intenții – mi-am cumpărat un pix care are radieră la celălalt capăt! Nu mi-aș fi imaginat deloc în copilărie, pe cînd mă chinuiam să șterg greșelile cu pic, că va ajunge tehnica să progreseze așa de tare încît să existe o radieră pentru pix. Mă întreb dacă funcționează și pe cerneală.

 

Oare ce urmează? Teleportarea? 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Uluitoarele progrese ale tehnicii și științei

 1. miki zice:

  Da, tu, iaca asa stai si te-ntrebi ce-or mai scorni unii de care noi nici n-am putut visa cand eram mici

 2. si io care ma miram aseara ca in startrecu ala cu picard aveau taciscrin. da n-avea pix din asta cum zici tu! muama, ce copilarie usoara am fi avut, tz-dai seama??? niste rasfatati plozii din zilele noastre: si taciscrin, si radiera de pix! ce urmeaza? taciscrin cu teleportarea temei din capu profesorului direct in caietu pustimii?! pfffffffff

 3. ps: se duce dracului scoala, iti zic!

 4. vio zice:

  da’ Sainfeld are pics care scrie şi-n spaţiu! (ez in în spaţiul estraterestru:)) ), nu în spaţiu şi timp! :>
  oa tu legu ce chestii benga este la tine-n sat! nici cu gîndu’ n-am gîndit! tre’ să le zic colegilor la faculteu ce luzări sîntem, căci nu avem asfel de dotări, ay ay ay!!!

  • doarleguma zice:

   Și eu am creion, da?! Și scrie în spațiu, după cum au demonstrat cosmonauții sovietici.

   ________________________________

   • cora_ zice:

    Avantajul creionului e ca scrie si-n sus, adica e antigravitational, ca sa zic asa. Deci da, tehnica avansata acolo la voi.
    Te incurajez cu agenda. Si eu mi-am cumparat carnetel de desen din hartie antiacid si culori pro dintr-un magazin de arta din US, acum vreun an, pe acelasi principiu, ca nu se stie… L-am luat antiacid ca sa dainuiasca in timp eventualele capodopere. De atunci astept inspiratia. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s