Hello again, world!

Că mi-am amintit de prima postare și, oricum, n-aveam titlu pentru asta că nu-i despre nimic, nici măcar nu știu despre ce o să scriu, dar mi se pare că trebuie, totuși, să scriu. Nu știu de ce.

 

Dacă par mai iradiată decît de obicei, e din cauză că sînt. Am fost alaltăieri la dentist și mi-au făcut trei poze la dinți pînă să iasă una. Noroc că înainte de a treia oară au restartat aparatul că altfel mă vindecau de toate bolile viitoare. Alea care trec cu iradiere. În rest sînt bine, mulțumesc.

 

M-am dat azi pe net să văd ce fel de piață de Crăciun are Frankfurt-ul (da, azi am muncit de-am rupt, dar am o o scuză, că m-a epuizat psihic raportul săptămînal, plus că am avut și ieri și azi grămezi de întîlniri cu managerii ca să ne spună în principiu nimic, dar numai de la o oră în sus, că nu se face să spui nimic în 15 minute) și, deci, am aflat că există săpun cu (de?) vin de mere. Deci acuma vreau săpun cu/de vin de mere (nu n-am epuizat gelurile de duș pe care le-am cumpărat de Paști în Ro, no și ce?!)! De asemenea nutresc convingerea fermă că Frankfurtul are de toate cu vin de mere. Mi se pare foarte drăguț că există vin de mere (dar nu l-aș bea prea des).

 

După cum spuneam, nimic.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

51 de răspunsuri la Hello again, world!

 1. Monica zice:

  Să știi că și eu mă stresasem după o poză la dinți, anii trecuți și am aflat că aparatele astea din zilele noastre, maică, nu mai iradiază.

  De ce să nu bei vin de mere? Am impresia că e dulce. Oare unde găsesc aici

 2. vio zice:

  da ce, legu, nu zinbeai in poza, maica?
  in FFM proapel este orce cu vin de mere. este sh orce cu sos verde…
  https://www.google.de/search?q=gr%C3%BCne+so%C3%9Fe&client=firefox-a&hs=c1H&rls=org.mozilla:de:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HRNqUugTqbvRBYPJgYgD&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1096 (chiar nuj de mere linku, sarci gruene sosse sau sauce
  tirgu e mare. nu po sa-l compar decit cu cel din tirgusoru nostru, care ie mai mic 🙂
  ce, vii incua? sa prepar cerjafur? :d

 3. Monica zice:

  vreau si eu vin de miere. deocamdata am gustat vodca cu miere si bere cu miere. si chiar ceai.
  pot sa ma plang de niste oameni aici, chiar daca nu are de a face cu postul? (desi ar putea, expun mai jos): o nesimtita care a locuit 4 ani in Japonia (are sens si detaliul asta) a venit racita la cor. numai mucozitati si tuse pe scaunul de langa mine. Ghici ce, azi imi curge nasul. Am trimis un mail colectiv ca cine e racit sa nu vina, ca isi strica vocea, si apoi risca sa ii contagieze pe altii. Ultima raceala nasoala cu probleme de voce, tot inainte de un concert, s-a tratat cu vodca cu miere. Mr Proper, nu alta!

  • doarleguma zice:

   S-a molipsit cu nesimțire japoneză?

   Plînge-te de ce-ți poftește inimioara, ăsta e blog de văicăreli, în definitiv. De obicei ale mele, dar de ce să am numai eu probleme. 😀

   Sper că vodca cu miere va pune răceala pe fugă. Sănătate!

  • vio zice:

   multa sanatate, Monica! 🙂 si multa miere, combinata cu ce vrei tu 😀

   • doarleguma zice:

    Sau multă vodcă? 😀

   • Monica zice:

    Vă mulțumesc amândurora!Păi nu pot să beau alcool așa, după-amiaza, am dat-o pe spray cu propolis în gât. mai ales că mă duc la teatru diseară. Deci vine o trupă din Berlin cu Hedda Gabler. Sper să nu le dau viruși actorilor, am găsit loc abia în balconașul din dreapta scenei.

 4. vio zice:

  deci cum nu mai poc sa scriu mai sus, scriu aicisa: aha, te amenints! haha! :muhahahaha:

  barbatii yugo sau greci ma intere mai putsin la ora asta. da o sa-i zc lu P. ca ai zs asta. 😀 io n-am secrete fatsa de el, ma-ntsalegi! 😀 marea e dragutsa asa sa te uitsi la ea or sa bagi piciuarele-n apa, daca trebie neaparat. nuj ce-ai mai zis. nu prea am eo incredere in mincarile lor.

 5. miki zice:

  Io n-am zis nica azi, ca nu stiu decat de oțet de mere de la apicola care nici măcar nu-i verde, ci colorul clasic kakaniu, deci mă simt oarecum stupizică, așa că tac.
  Daaaar, nu plec înainte de a-i zice Monicăi; ai grijă, fată, să nu fie gripă d’aia păsărească, duamni ferești! Du-ti la cor cu măscuță pe guriță și năsuc și cântă înfundat. Nu le place, să alunge ipochimenele contagioase, nah!
  Hai, vă pup și bonnui! :-*

  • doarleguma zice:

   Miki, nici noi nu știm de altceva. Vio e singura specialistă în mere pe aici. 🙂

   ________________________________

   • vio zice:

    n-am zis niceodată că aj fii specialistă. da, cu mulţ de i, bicoz ai chen. io-s ca un fel de Beigbeder, îm place să provoq, oa, ce-am zs-o!

    Beigbeder e mijto ca ideie, adica io abia ieri am aflat ce titlu super tare are primul lui roman (de fuarte slăbuţ angajament „romanul”, io acu elogiez titlul): „Mémoires d’un jeune homme derangé”.
    v-aţ priiins? mie mi s-a esplicat, că nu mă prinsăsăm. 😦 (măcar recunox cinstit!!!)

 6. vio zice:

  Monica, da tu umbli în medii cu uameni care se drogheaaaază?
  phiii, chiar l-ai cunoscut pe FB? oa oa oa! zi-ne ceva despreee!!!

  deci da, o parafraza pe Simona!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s